גלו את הסוד של המקצוענים לצליית בשר רך ועסיסי, ללא טעמי לוואי של גז ופחמים.
אוהבים בשר? ודאי תשמחו לדעת שלא חייבים לשלם מאות שקלים במסעדה כדי ליהנות מנתח עסיסי של בשר טעים ורך. עכשיו גם אתם יכולים לצלות בשר בבית וליהנות ממחמאות של בני משפחה וחברים שלא יפסיקו לאכול.
מעשנת ביתית – בדיוק מה שחיפשתם
מעשנת בשר היא שיטה לבישול איטי באמצעות בעירה, המקנה לבשר ארומה ייחודית ועשירה בטעם. בעבר, כדי ליהנות מבשר איכותי ועסיסי שבושל במעשנת, הייתם צריכים ללכת למסעדת שף שמתמחה בהכנת בשרים ולשלם לא מעט תמורת המנה ולא משנה כמה השקעתם בבחירת סוגי בשר לעל האש, לא הצלחתם להגיע לאותם טעמים בגרילר הביתי. עכשיו גם אתם יכולים לרכוש מעשנת ביתית.
יש סוגים שונים של מעשנה, כגון: מעשנת גז, מעשנת פחם ומעשנת חשמלית. שני הסוגים הראשונים אולי מבטיחים לכם בשר רך ועסיסי, אך טעמי הלוואי של הגז והגחלים נבלעים בבשר ועלולים לפגום בטעם. בנוסף, השימוש במעשנת גז ביתית או מעשנה הבוערת על פחמים, פולטת עשן רב ואדים רעילים לאוויר. לעומת זאת, מעשנת חשמלית הבוערת על כפיסי עץ, נחשבת ידידותית לסביבה, במיוחד אם בוחרים בדגמים המתקדמים של חברת Trager Grills.
היתרונות של מעשנת חשמלית מבית Trager Grills
חברת Trager Grills מציעה מגוון דגמים של מעשנת בשר חשמלית, עם תא בעירה מבוקר הפועל על שבבי עץ, כאשר תערובת השבבים מיוצרת מחומרים ידידותיים לסביבה ומגיעה במגוון טעמים. יתרון נוסף זו קלות הניקוי, ללא שאריות פחם ולכלוך רב בכל הפעלה.
החברה מייצרת דגמים בגדלים שונים, המתאימים גם לעסקים וגם לשימוש ביתי. המעשנות פועלות על גושי עץ לעישון, המוכנסים לתוך תא בעירה המופעל על ידי מגנון בקרה דיגיטלי. מנגנון זה שולט בסחרור העשן ובטמפרטורה ומאפשר צלייה מדויקת של הנתח תוך שמירה על עסיסיות הבשר ונטרול טעמי לוואי.
בשיטה זו, אתם יכולים לצלות כל נתח בשר שתבחרו וגם להשתמש במעשנה כדי לבשל דגים, עופות ואף מאפים ועוגות. אנו בטרייגר מציעים לכם מדריך הפעלה מפורט וגם חוברת מתכונים אטרקטיבית, שתהפוך אתכם למקצוענים ללא מאמץ. לפרטים נוספים היכנסו לאתר www.traegergrills.co.il או התקשרו לטלפון מספר: 1800-10-12-84 ואנו נשמח לארח אתכם באולם התצוגה שלנו הממוקם בכתובת: רחוב יד חרוצים 6, נתניה. מחכים לכם.