אוכל וקייטרינג כללי צרכנות

כל האפשרויות של תפריט כריכים

תפריט כריכים

המצאת הכריך מיוחסת לאריסטוקרט בריטי בן המאה ה-18 שאהב לשחק במשחקי קלפים וכדי לא לבזבז זמן יקר על ארוחות שלמות העדיף לאכול שתי פרוסות לחם וביניהן עוד מאכל. אותו רוזן גם העניק למאכל הבסיסי אבל המאוד טעים ובהחלט משביע את שמו הלועזי, סנדוויץ', שכן הוא חי בעיר האנגלית בשם זה. כיום אינספור בני אדם בכל רחבי העולם אוכלים מדי יום כריכים, מגוון האפשרויות עצום הן מבחינת סוג הלחם והן מבחינת המרכיב שבין הפרוסות, וגם לכם כדאי להכיר את כל האפשרויות המנצחות של תפריט כריכים.

סוגי הלחמים של תפריט הכריכים

כשמחפשים תפריט כריכים לקראת אירוע כזה או אחר או עבור המשרד, אחת מאפשרויות הבחירה שלנו היא לגבי סוג הלחם. המאפיות בימינו מייצרות מגוון רחב מאוד של לחמים, והדבר בא לידי ביטוי גם בתפריטי הכריכים: ג'בטה, בייגל מקמח מלא, בייגל קינמון, לחם דגנים, בייגל עם שומשום ועוד ועוד לחמים שהריח שלהם מפעיל את בלוטות הטעם, והטעם שלהם מספק את הציפייה.

למה חשוב לבחור תפריט כריכים עם מבחר אפשרויות?

במקביל להתרחבות המשמעותית של מנעד האפשרויות שלנו, ישנה עוד מגמה בולטת בתחום הקולינרי: מודעות הולכת וגדלה למה שאנחנו מכניסים לגוף שלנו. כיום יותר ויותר אנשים מחפשים מאכלים מזינים ובריאים מכל הבחינות, וגם בכריך ישנה העדפה שכזו. בהתאם חשוב לבחור תפריט כריכים מגוון, שיספק מענה טעים לכל אדם. דוגמה לכך היא תפריט שכולל גם כריכי בריאות (למשל כזה שמבוסס על גבינה צפתית עם פלפל קלוי, או סלט אבוקדו עם עגבנייה ומלפפון), גם כריכים קלאסיים (פריקסה, סביח וכו', שיכולים להגיע גם בגרסאות חדשות), גם כריכים פרווה ועוד סוגים.

בכל מקרה מומלץ שכל הכריכים יכילו ירקות, שכן כל המומחים מדגישים את חשיבות שילוב קבוצת מזון זו בכל ארוחה וארוחה, ועוד דגש משמעותי בימינו הוא זה האסתטי – כך שכדאי להעדיף תפריטים שכוללים סנדוויצ'ים עם שילובי צבעים שובי לב.

בנוסף לחשיבות החגיגה לעיניים ולבלוטות הטעם, תוך הקפדה על בריאות, אספקת כריכים כשרים חייבת להתבצע גם ביעילות ובפרט לעמוד בלוחות הזמנים הרצויים.

 

דילוג לתוכן